Beday boys

Salam...

Sepatutnya N3 ni keluar pada 12/3/2011 tapi ada sebab yang tak dapat dielakkan.. aku terpaksalah keluarkan N3 ni hari ni.. N3  ni sekadar nak ucapkan Selamat Hari Lahir kepada Uzrei DAnial.. walaupun dia tak baca blog aku no..

Uzrei.. mulai bulan ni genaplah umur empat tahun.. mama harap uzrei menjadi anak yang mendengar kata, menjadi anak yang soleh dan berjaya didalam kehidupan akan datang.. 

Kek Choc Moist
Kek pilihan sendiri.. sebab beli saat2 akhir ini jelah pilihan yang ada..
lagipun kat kampung tak terpikir nak beli kek bagai ni.. tapi dia dah merengek dari pagi nak kek je...
tunaikan jugaklah...

inilah budaknya...... 
masa nak tiup lilin ni.. tapi gambar adalah bergoyang ye... 

pic last year.. sama je rupanya.. takder yang berubah cuma makin tinggi je...

psst - penat betul badan ni... berbadminton dan bersenam tapi baru turun sekilo... oklahkan.. dari tak turun langsung

28 comments:

  1. happy belated birthday...comei je...

    ReplyDelete
  2. macho~~hepi besday budak kecik~haha~

    ReplyDelete
  3. 12/3 ? sama la dgn besday ayah kita

    ReplyDelete
  4. hepy besday uzrei...

    jd anak yg soleh dan mendengar kata ibu tau...

    ReplyDelete
  5. kek wajib kak....heheeheh....budak2 hepi kalo dpt kek...

    hepi besdei uzrei cyg....moga menjadi anak yg bijak, sihat dan soleh....amin

    ReplyDelete
  6. hepi belated birthday to uzrei :-)

    ReplyDelete
  7. happy belated bday utk uzrei...jgn nakal2 ye... :)

    wah turun skilo tu kire byk tau...bukan senang nk buang skilo...mcm kat gym jugak.kena lari atas treadmil 1 jam utk buang 200 kalori.bygkan kalau beribu2 kalori kite makan...mau meniarap atas treadmill tu.ehehe...

    ReplyDelete
  8. hepi besday uzrei..

    hensem tu bergaya di batu laut :)

    ReplyDelete
  9. Hapy belated bday uzrei!!
    empat tahun maaaa..

    ReplyDelete
  10. Fuyyooo...kecik2 dah dapat kek. sronoknya. selamat hari lahir dik...

    p/s jgn nakal2..

    ReplyDelete
  11. encem boy hapie besday.....semoga menjadi anak yang soleh...

    ReplyDelete
  12. heppi bezday adek somell.. =)

    ReplyDelete
  13. bravo! bravo! kak ratu...owh uzrei happy birthday!! dengar ckp mama selalu hehe

    ReplyDelete
  14. alaalaa tomei nya uzrei.. kejap dah besar yer.. Moga jadi anak yang soleh yer..

    ReplyDelete
  15. Hapy belated birthday utk Uzrei Danial. Moga jd anak yg soleh..:)

    ReplyDelete
  16. hepi besday uzrei.. moga jadi anak yang baik n soleh..

    ReplyDelete
  17. comeinya uzrei..budak2 sebenornya excited nak tiup lilin tu..mkn kek tu x brp sangat..hehehe..

    ReplyDelete
  18. elo macho epi belated birthday... lambat ke angah wish hehehe

    ReplyDelete
  19. hepi belated besday boy...besar dah Uzrei....

    ReplyDelete
  20. happy belated birthday uzrei...dah besar dah...be a good boy ya..:)

    ReplyDelete
  21. Uzrel Danial? Cantik nama.. Eh eh, kacak lah.. Happy Birthday adik.. Huhuhu..



    Entry Terbaru 1 : Isu Ultraman, Power Rangers, Doraemon Dan Tsunami
    Entry Terbaru 2: Loji Nuklear Jepun Meletup Dan Pencemaran Radioaktif Berlaku?

    ReplyDelete
  22. Hepi besday uzrei yang ke 4 tahun.jadi good boy. Penting sekali jadi anak soleh dan jaga ayah ibu ye.

    ReplyDelete
  23. haopy belated birtday.. moga panjang umur murah rezeki amin

    ReplyDelete
  24. hepi belated besday hensem boy uzrei..

    ReplyDelete
  25. hepi belated besday jugak kat uzrei..semoga jadi anak yg baik dan bijak!~

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...