maluew wei....

Salam... 

Dah nama dapat penyakit M pulak hari nikan.. Otak pun tepu + mengantuk + sejuk.  Menjadikan otak aku tak berfungsi dengan baiknya.

Tadi tengah ralit dok menulis dalam buku sambal layan henpon aku. Dan kakak meja sebelah aku baru nak memulakan borak pasal kawan dia.. Borak ye bukan gosip tau... tapi tak sempat nak berborak tetiba ada call masuk. Kakak tu pun angkatlah.

Kak Noor : hello...
Orang tel sebelah sana : Noor panggil aishah mari (mungkin macam nilah cara dia cakap)

Kak noor letak tipon. terus cakap dengan aku 

Kak Noor : shah.. bla.. bla.. bla.. panggil (bla.. bla.. bla.. tu aku tak dengarlah maknanya.)
aku : ler.. baru nak borak pasal kawan..

Aku pun terus lah menonong keluar pergi bilik bos. Dalam hati mesti ada invoice yang aku buat salah ke apa ke.. bla.. bla.. bla..

Sampai bilik boss

Boss : Ada apahal
Aku : Bukan boss panggil ke tadi..
Boss : mana ada..
Aku : ye ker.. tadi dengar macam noor kata boss panggil..
Boss : Saya takder call dia pun..
Aku : oh.. ye ke? saya tak dengar kot.. saya turunlah..

Penat tau aku daki tangga tu.. sian lemak-lemak aku.. Pehtu sepanjang aku nak turun sampai bawah.. Aku dah tak leh nak control ketawa.. hahahahaha.. Maluew pun ada gak sebab salah pergi jumpa bos..

Belum sampai kat bilik opis aku lagii aku dah jerit..

Aku : kak noor... betul ke boss lelaki panggil..
Kak Noor : mana ada Boss perempuan lah.. ko kenapa.. 
Aku : hahahaha... saya dengar tang panggil ke kak noor..

Dah puas gelak terus aku jumpa boss perempuan tu.. tapi sampai sekarang aku asyiklah tahan2 senyum sebab nak tergelak..

Moralnya ~ lain kali walaupun mengantuk tahap gaban.. Fokus tu tetap kena ada tau.. Jangan jadi macam aku hari ni... sebabkan tak fokus.. hari ni aku dapat malu.. huhuhuhu

18 comments:

  1. hihihih..harus tgh mamai ms tu..tu yg tersalah dgr tu..ke berangan ;)

    ReplyDelete
  2. hahaha kan dah....xpa la kak..terbakar skit lelemak yang ada....

    ReplyDelete
  3. hihi
    pi basuh muka bagi fresh :D

    ReplyDelete
  4. saya penah perasan org panggil saye..padahal pgl org lain..ahaha...cover buat2 borak ngn orang lain :p

    ReplyDelete
  5. aduyai ...mau mamai-mamai trus pi jumpa bos tu kan ? hahahha ...sabo jelah

    ReplyDelete
  6. hahahahaha....sabo je la akak nih...

    ReplyDelete
  7. Sekurang2nya dapat juga exercise tanpa dirancang. :)

    ReplyDelete
  8. hah3x....sabor je la....sian kat lemak...

    ReplyDelete
  9. hehehe...lepas tu mesti terus fokuskan..oklah tu..

    ReplyDelete
  10. hahaha takpe nak sorok malu senang je, pakai spek itam p koje.hehe

    ReplyDelete
  11. hahahahah

    uols mamai lagi ni...!
    dah minum kopi????

    ReplyDelete
  12. tapi kalu ngantuk tahap gaban mmg tak bley tahan..

    ReplyDelete
  13. mcm di awang awangan kan? hahahahaha

    ReplyDelete
  14. masa izan baca twit akak tu izan pun nak gelak. salah faham yer,takpe hehe..

    jgn tertdo sambil tulis2 lagi kak hehe

    ReplyDelete
  15. hhehehhehehe lama tak tengok akak...

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...