Terima kasih...

Salam... 

Apesal lak tetiba nak ucap terima kasih pulakkan. mesti korang pelikkan. Ni tadi tengah merayau ke blog kengkawa asiklah citer pasal BE nuffnang. Jadinya aku pun nak join ucap Terima kasih kat Nuffnang. Kot lepas ucap terima kasih nuffnang bagi aku berderet2 BE kan.. harap.. memang mengharap pun. Yelah takkan nak berblogging sesaje jekan. Mesti nak ada faedahnya.. barulah lagi semangat nak berblogging. Walaupun sikit sekurang-kurangnya ada jugak manfaatnya. Taklah kering air liurkan disamping bolehjadi kenang-kenangan di hari tua nanti. 

Tapi bila tengok cek yang RM dapat pergh.. bestnyer.. rasanya bilalah aku dapat macam tu ye.. agaknya 10 tahun berblogging pun tak tentu dapat banyak tu. Dah dapat BE ni pun dah besar nikmat. Cuma kena rajin maintainkan Visitor akulah.

Ok.. dari saat ini ada dua BE menari-nari poco kat blog aku.. Alhamdulillah. 

Kalau korang nak tau lebih detail pasal BE ni.. sila click sini ye.

ok. dah habis.

14 comments:

  1. heehe...me kan kalo xtgk dia ada...kalo tgk dia xder...hehe

    ReplyDelete
  2. dapat be kena rajin tambah traffic la bru duit cepat naik..:p

    ReplyDelete
  3. baru perasan pesanan kat sini.bagus tu psl iklan tu hehe..kdg2 letak iklan semata bkn nak komen n3 hehe.

    izan tak pernah cek pun,last cek dulu2. sbb rasa takde pun.tak layak huhu

    ReplyDelete
  4. tahniah!!blog ni mmg deserve dpt BE...sbb resepinyer shedap2...

    ReplyDelete
  5. sis gambar kat nuff tu tak menahan.eheheheh

    ReplyDelete
  6. saya dah berzaman x dpt be. nyampasss

    ReplyDelete
  7. 2 tu pun banyak la tuuu
    saya ada 1 jer.. huahua~

    ReplyDelete
  8. ok la tuh...ada orang tak pernah dapat...bersyukurlah =)

    ReplyDelete
  9. x penah cek nuff.. hahaahahhaaahha

    ReplyDelete
  10. tahniah tahniah.. org lain boleh dapat 30k nuffnag kasi tak kan kita tak leh kan ..huhuhuu

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...