Tak sukerlah..

Salam..

Tak suker bila penyakit M datang.. huhuhuhu.. Seploh kali dah aku menaip semuanya delete balik..

UPDATE : Banyak betul blog kena blocked dengan server opis aku hari ni... banyak iklan ada ayat dot. dot. dot. kot. Mana yang aku tak tinggal komen tu minta maaf ye.. insyallah malam karang aku bersiaran kat rumah.


18 comments:

  1. samala, nak buat n3 pun malas bebenor

    ReplyDelete
  2. Sakit Mental...?

    (ca-alip-bot..!)

    ReplyDelete
  3. Gedek tu melampaulah hihi... dah org tak selesa dia kata macam tu RK.

    Allah bagi cuti RK...

    ReplyDelete
  4. SELALU PENYAKIT TU MELANDA MUNNA SKRG NI....

    ReplyDelete
  5. Bila timbul penyakit M tu memang la lemah dibuatnya.

    ReplyDelete
  6. CEPAT KAK halooo M tu...syohhh...syohhh...he he he

    alah lieya pun biase gak camtu...sudahnye tak update..tgu le citer esok2 heeheheh

    ReplyDelete
  7. auwwwwwwwwwwww ada iklan sensored nie...kekekkekeke...umah eida ok ke x kak??

    ReplyDelete
  8. hakak pon lately ni MMMMMMMMMsgttt..

    ReplyDelete
  9. kt opis rara nasib rara tau open port.kalo x xleh bukak gak =(

    ReplyDelete
  10. syooohh syoohhh
    M.. pegi jauh2!!

    ReplyDelete
  11. Asalkan M tu tak jangkit pada Cikgu Tie udahh....

    ReplyDelete
  12. Bila penyakit ni datang memang takleh buat apa la....

    ReplyDelete
  13. opis blok? ala..tak bestnya...seb baik kat cni o.k lagi :P :P

    ReplyDelete
  14. kenapa ya blog yg kena block tu??

    ReplyDelete
  15. mmg..kadang2 bila penyakit M melanda susah nak kata apa dh...
    takpa..rehtkan minda..bila dh penyakit M ilang ..back to normal..:P

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...